woensdag 1 november 2006

Week vijf..

Inmiddels zitten we in week vijf van het internetloze tijdperk.

Vorige week heb ik voor het laatst gebeld met onze vrienden van Plamet Internet. Ik heb aangegeven dat ik er geen zin meer in heb. Een klacht achtergelaten en ik zie wel wanneer ze van plan zijn om iets voor me te doen. Mijn klachten zijn inmiddels in behandeling.

Ik zie wel. Ik ga er verder niets meer aan doen. Toch went het leven zonder Internet niet! Ik kan niet bankieren, ik kan geen Hattrick spelen, ik kan mijn verhalen niet meer kwijt. Al moet ik wel melden dat ik mijn tijd tegenwoordig wel op andere nuttige en prettige wijze weet te vullen. Meer hierover komt later wel. Ik eet tegenwoordig heel veel.

Heb ik ooit niet een stuk geschreven over slapen onder je bureau?
Hier een foto van mijn werkplek. Gordijntje erbij en ik hoef niet meer naar huis!

Geen opmerkingen: