zaterdag 21 juli 2007

Offline...


We gaan weer een internetloze periode doormaken!

Het is Tele2 niet gelukt om KPN-drama's te voorkomen. Omdat ik geen tijd meer heb om te wachten gaan we het er maar weer eens op wagen. Een Internetloze periode dus. Ze zeggen dat ik 6 augustus weer online ben. Wat het waard is weet ik niet. Hopelijk houden ze zich aan hun woord. Mijn dienst begint precies dan. Het scheelt me, na mijn salarisverhoging, heel veel geld als ik dieH dienst niet kan lopen.

Goed nieuws dan maar.. Ik ga dus mijn nieuwe huis in! Eindelijk! Weest gerust. Ik ben ook al begonnen met de voorbereiding van het huisopwarmfeestje. Zaterdag 18 augustus is de dag/avond/nacht! Kunnen we de volgende dag mooi met een kater naar de door Rotterdam racende formule1 wagens kijken.

Ik weet nog niet wat ik ga maken, maar reken maar op pom.

Geen opmerkingen: