zondag 1 oktober 2006

Even offline?

Als het goed is (vingers gekruisd) is morgen mijn internettelefoonlijn over. Maar ik weet hoe het gaat bij dit soort verhuizingen en telecombedrijven. Ik bereid me voor op het ergste!
En dat is twee dagen geen internet...


Ondanks het gebrek aan een busje is dankzij de hulp van drie fantastische mensen de verhuizing zo goed als rond. Alleen de echt grote dingen (twee lattenbodems, twee kasten, wat Billy's en mijn buro) moeten nog over. Ook deze computer blijft hier nog even staan. Ik had op mijn nieuwe adres even gescand of er nog onbeveiligde draadloze netwerken waren waar ik op mee zou kunnen liften. Maar die waren jammer genoeg niet binnen bereik.

Vanavond slaap ik zeker voor de eerste keer in het nieuwe huis! Ik ga op tijd naar bed. Gister was dodelijk vermoeiend. Vanaf 's ochtends verhuizen, daarna wachten op de wasmachine en 's avond een feestje bij Salsability. Nadat de salsa afgelopen was zijn we ook nog even op de verjaardag van een vriendin geweest. Uiteindelijk dus veelstelaat thuis.

Wat foto's van de verhuizing:

Geen opmerkingen: