maandag 12 februari 2007

Ik zeg toch ook geen "Talpa" meer?

Ik heb de afgelopen week wat heen en weer gemaild met Tien, over hun website en het gebruik van het vijf jaar geleden vervangen logo van FC Dordrecht:


From: Tien [mailto:klantenservice@dewedstrijden.tv]
Sent: donderdag 1 februari 2007 13:41
To: Ferrier, Sacha
Subject: RE: Oud logo FC Dordrecht

Beste geïnteresseerde,

Dank voor je mail.

Het is helaas niet mogelijk om hierop onmiddellijk te reageren. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Mogelijk vind je bij de FAQ () alvast een antwoord op je vraag of de oplossing van je probleem.

Check voor de zekerheid ook de systeemeisen van je computer en voer de systeemcheck uit:

Met vriendelijke groet,

Tien

Klantenservice
M. V.


From: Ferrier, Sacha
Sent: maandag 5 februari 2007 10:12
To: Tien
Subject: RE: Oud logo FC Dordrecht

Geachte klantenservice,

Ik heb de systeemcheck uitgevoerd, maar het oude logo bleef op uw pagina staan. Ik heb nog een beetje moeite met het checken van de systeemeisen van mijn computer. Mijn computer heeft geen systeemeisen, anders dan dat er 240 volt stroom aangesloten moet worden.

Ik hoop dat u snel kan voldoen aan mijn verzoek. Ik heb gemerkt dat ook verder in uw organisatie niet bekend is dat Dordrecht'90 al vijf jaar door het leven gaat als FC Dordrecht. Het getuigd van een absolute desinteresse in de onderkant van het betaald voetbal als een voetbaljournalist voor de start van de uitzending van Sparta - Roda JC verteld dat spits Lopes is overgekomen van Dordrecht'90.

U zou een intern memo kunnen sturen om de medewerkers op de verschillende redacties op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken in het betaald voetbal. Ik verwacht in de uitzending van volgende week een rectificatie en excuses, zodat ook de miljoenen kijkers uit hun staat van verwarring worden gehaald.

Groet,

Sacha Ferrier


From: Tien [mailto:klantenservice@dewedstrijden.tv]
Sent: dinsdag 6 februari 2007 9:09
To: Ferrier, Sacha
Subject: RE: Oud logo FC Dordrecht

Beste Sacha

Hartelijk dank voor je bericht. Wij stellen je reactie zeer op prijs!

Alle reacties worden wekelijks verzameld en gerapporteerd. Deze rapporten worden wekelijks meegenomen in interne Tien vergaderingen. Vaak worden er naar aanleiding van publieks reacties nieuwe beslissingen genomen over onze programmering.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,

Tien

Klantenservice

T. B.From: Ferrier, Sacha
Sent: Monday, February 12, 2007 11:41 AM
To: 'Tien'
Subject: RE: Oud logo FC Dordrecht

Geachte klantenservice,

Ik vermoed dat de 2002-naamsverandering van FC Dordrecht niet is doorgedrongen tot de wekelijkse interne Tien vergadering.

  • De clubpagina is twee weken nadat ik u attent heb gemaakt op de fouten op uw website nog steeds niet aangepast. Het kan niet zo zijn dat uw webredactie dit probleem met lage prio terzijde heeft geschoven en zich daarbij heeft uitgeroepen tot het lachertje van de voetbalwebsitewereld.
  • De heer W. Genee heeft nog geen rectificatie voor zijn Dordrecht’90-blunder met Cecilio Lopes uitgesproken.

Ik heb begrepen dat de supportersvereniging van FC Dordrecht u het digitale logo heeft doen laten toekomen. Graag zou ik zien dat u deze week nog de content aanpast. Ik ben, op uitnodiging, best bereid om het een en ander mondeling te komen toelichten. Maar als er volgende week nog geen verandering is ben ik genoodzaakt om mijn opiniekanalen in werking te stellen en uw bedrijf middels het “sneeuwbaleffect” de nodige schade aan het imago toe te brengen.

Groet,

Sacha Ferrier


Geen opmerkingen: