donderdag 1 februari 2007

Voetbalwebsite van Tien

Zoals bekend heeft Tien (het voormalige Talpa) de internetrechten van de voetbalbalwedstrijden van de Eerste Divisie. Afgelopen maandag zag ik tot mijn schrik dat ze op hun website als logo van FC Dordrecht het vijf jaar geleden vervangen logo van Dordrecht'90 gebruiken. Uiteraard ben ik gelijk in de pen geklommen om opheldering te vragen. De communicatie is nog ietwat eenzijdig. Ik heb nog steeds geen antwoord.

From: Ferrier, Sacha
Sent: maandag 29 januari 2007 9:47
To: 'klantenservice@dewedstrijden.tv'
Subject: Logo FC Dordrecht

Geachte klantenservice,

Ik was net aan het rondneuzen op uw website en ontdekte tot mijn schrik dat u het verkeerde logo gebruikt voor FC Dordrecht. U gebruikt het logo van Dordrecht’90.

Zie: http://www.tien.tv/web/show/id=457946/langid=43/dbid=3/typeofpage=53214

En vergelijk met: http://www.fcdordrecht.nl/index1.html

Gelieve dit zo snel mogelijk te veranderen.

Groet,

Sacha Ferrier


From: Ferrier, Sacha
Sent: dinsdag 30 januari 2007 13:54
To: 'klantenservice@dewedstrijden.tv'
Subject: Logo FC Dordrecht op uw website

Geachte klantenservice,

Ik heb gisteren opgemerkt dat u het verkeerde logo gebruikt voor FC Dordrecht. Ik heb daar gelijk een mail voor gestuurd. Vandaag zag ik dat u de fout op de website nog steeds niet hersteld heeft. Gelieve dit alsnog op te pakken en te verbeteren.

Groet,

Sacha FerrierFrom: Ferrier, Sacha
Sent: woensdag 31 januari 2007 17:22
To: 'klantenservice@dewedstrijden.tv'
Subject: Oud logo FC Dordrecht

Geachte klantenservice,

Eergisteren heb ik u attent gemaakt op een storende fout op uw website. U gebruikt als logo van FC Dordrecht het oude logo van Dordrecht’90. Ik begin me een beetje zorgen te maken. U heeft al twee dagen de tijd gehad om de fout te herstellen, maar er is nog steeds niets gebeurd. Bereiken mijn mailtjes wel de juiste afdeling?

Gaarne zo spoedig mogelijk het correcte logo van FC Dordrecht op uw website plaatsen. Ik weet zeker dat de honderdduizenden trouwe lezers van uw website dit zeer op prijs zouden stellen.

Groet,

Sacha Ferrier


From: Ferrier, Sacha
Sent: donderdag 1 februari 2007 10:54
To: 'klantenservice@dewedstrijden.tv'
Subject: Logo FC dordrecht

Geachte klantenservice,

Afgelopen maandag heb ik opgemerkt dat u op uw website een oud logo van FC Dordrecht gebruikt. Ik heb reeds drie maal gevraagd of u hier iets aan wil doen. Tot mijn teleurstelling is er tot op de dag van vandaag (liefst drie dagen later!) niets gebeurd met het logo van de oudste betaald voetbalclub van Nederland en presenteert u deze club nog steeds met het archa├»sche logo van Dordrecht’90.

Als u niet reageert op deze zware zaak zie ik mij genoodzaakt om de pers in te lichten. Ik overweeg zelfs een oproep tot boycot van uw website. Alle negatieve publicitaire gevolgen zullen voor Tien zijn.

Verder viel het mij vandaag op dat u ook een verkeerde foto gebruikt voor de trainer van FC Dordrecht. Er staat een foto van een jongen van Excelsior op de plek waar ik een foto van Gert Kruys zou verwachten. Als u zodadelijk het logo gaat aanpassen, zou ik graag zien dat u deze fout ook gelijk hersteld.

Groet,

Sacha FerrierOngetwijfeld zal er later meer te melden zijn...


Geen opmerkingen: