zondag 10 september 2006

Drukke week op komst! Alhoewel...

Deze week gaan we weer beginnen met het nieuwe salsa lesseizoen! Uiteraard weer bij salsability. Dat betekent proeflessen op maandag, dinsdag en donderdag en dus bezig zijn van zeven uur tot op zijn vroegst half elf.

Daarnaast heb ik weer eens dienst op mijn werk. Dus we hopen maar dat het rustig blijft met de storingen. Daarnaast zal het sowieso wel druk worden in het werkende leven. Veel jongens zijn nu op vakantie of op cursus, dus er moet naast het echte werk veel overgenomen worden.

Uiteraard moet er deze week nog veel geregeld worden met de koop van mijn huis en ben ik ook op zoek naar een nieuwe woning (voor een half jaartje).

Gelukkig heb ik woensdag nog een avondje rust. Met Spaans lessen begin ik pas over een week.

Als je in de buurt bent kom dan gerust even langs in de White Elephant. Dan drinken we een biertje.

Geen opmerkingen: