dinsdag 26 september 2006

Holy sh..

Vandaag was de eerste dag dat ik blij was dat het weer zo slecht was dat het onmogelijk was om met open ramen te rijden. Bovendien was het de eerste dag dat ik het nodig vond om met een huurauto door de wasstraat te rijden. Daarnaast was ik vooral heel blij dat ik niet met mijn Mini in deze situatie was beland... Een op een lantarenpaal zittende reiger heeft wat ontlastend materiaal losgelaten op de auto.

Ik stond in de file naar mijn werk (vandaag slechts 15 km) toen ik opeens "fletch!" hoorde en het een stuk donkerder werd. Twee miliseconden dacht ik nog aan een raar weerfenomeen. Maar toen zag ik al heel snel dat een reiger een verkeerd visje had gegeten. De auto zat he-le-maal onder de shit. Letterlijk! De vooruit was niet zo erg, daar had ik mijn wissers en de sproeivloeistof. Maar de portier aan de bestuurderskant was het zwaarst getroffen. Die ruit was helemaal geblindeerd. Het was zelfs zo erg dat ik niet meer aan die kant durfde uit te stappen... brrr. Ik griezel er nu nog van! Stel je eens voor dat ik lekker het raampje naar beneden had gehad.. Dan had ik toch mooi even 15 km file terug naar huis kunnen rijden. Om opnieuw te douchen en een nieuw pak aan te trekken.. Brrrrrrrr.

Even snel happy thoughts. Morgen gaan we met alle leraren van Salsability professionele foto's maken voor de website. Ik moet er dus toppie uit zien! Ik moet eigenlijk op tijd gaan slapen...

Ik heb nog wel zin om nog ergens over te gaan klagen. Maar dat doe ik morgen wel. Beloofd!

Geen opmerkingen: