donderdag 21 september 2006

Zwak, ziek en verhuizingen!

Vandaag stond voor de eerste keer de verhuiswagen voor de deur in de Beeningerstraat. Tatiana haar spullen overgebracht naar Amsterdam! Ze is geloof ik de hele dag nog bezig geweest met inpakken.. Vanvond heeft ze de rit met de grote spullen gemaakt.

Ik heb maar heel even kunnen helpen. Met alle druk op het werk (lees:
hier op Monsterboard) was het weer rennen om op tijd te komen voor de salsalessen. Ik heb dus net even kunnen helpen om de wasmachine naar beneden te dragen.

Toen ik vanavond thuis kwam (holadiee een oproep voor mijn werk: er kwamen geen MADjes binnen, dus de les moest afgebroken worden) was het huis dus leeg. Raar gezicht hoor, zo zonder stoelen en banken.
Ook erg onhandig om nergens te kunnen zitten.. Dat wordt dus een prioriteitje stellen!

Volgende week zaterdag heb ik mijn eigen verhuizing gepland. Morgen ga ik tijdens een (welverdiende) lange lunchpauze het contract tekenen voor het appartement. Tot die tijd zal ik elke avond/nacht spullen inpakken, zodat alles klaar staat om in een ochtendje overgebracht te worden. Echt zware dingen heb ik niet. Mijn bureaublad, mijn bedspiralen en mijn matrassen zijn het zwaarst. Mijn wasmachine heb ik vers gekocht en kan ik dus gewoon laten bezorgen op het nieuwe adres. Alleen mijn bureaublad en mijn bedspiralen zijn loodzwaar.

Hoe zit het dan met dat zwak en ziek? De afgelopen dagen heb ik last gekregen van een zware verkoudheid. Ik ben continu aan het snotteren, heb een rare stem, ben snel moe en krijgt het koud en warm tegelijk. Het zal wel verminderde weerstand door slaaptekort, slecht eten en veel heen en weer rennen zijn. Ik heb vanmiddag al een berg vitamine C tabletten gekocht. En dit weekend maar eens gebruiken om iets te onthaasten. Morgen begint in ieder geval al goed wat dat betreft. Omdat Dordt vanavond speelde voor de beker (net verloren lees ik net op teletekst) is er morgen geen wedstrijd, maar pas op zondag! Da's dus een rustig avondje. Eens kijken of we dat goed kunnen invullen! Lekker op de bank hangen en televisie kijken zal het in ieder geval niet worden ;-)

(pff. nu ik het nalees.. vandaag ben ik wel erg informatief. Morgen gewoon weer een verhandeling over de 28-urige dag.)

Geen opmerkingen: