woensdag 20 september 2006

Hablamos Español

Hoy la primara corso de español. Me llamo Sacha. ese, a, ce, hache, a.

Gelukkig wordt er bij de eerste paar lessen nog Nederlands gesproken. Het gaat allemaal wel muy rapido. Zeker nu ik een lichte verkoudheid voel opkomen en dus een beetje suffig ben. Hopelijk zet dat niet door. Da's eventjes iets wat ik nu niet kan gebruiken.

De les was gelukkig wel gezellig. Maar met Daphne, Marlou en Ivo erbij was dat wel te verwachten. Vandaag waren we met een groepje van 10 mensen. Heb niet echt hoogte van de anderen kunnen krijgen, ik kwam zelf pas klokslag kwart voor zeven binnenrennen en om kwart over acht was iedereen ineens Zoef de Haas verdwenen. Alleen ons eigen groepje was nog over om even iets te gaan drinken en de ervaring te delen. Bovendien is Marlou vandaag jarig, dus we hadden ook nog iets te vieren. Echt spaans hablaren zit er alleen nog eventjes niet in. Maar wie weet hoe snel het dadelijk wel niet kan gaan! We hebben in ieder geval genoeg huiswerk meegekregen,

Ik werd door de dames gelijk al beschuldigd dat ik het lievelingetje van de juffrouw heb uitgehangen.. Nou ja zeg!

<Ik ga mijn huiswerk maken.>

Geen opmerkingen: