maandag 11 september 2006

Op zoek naar een huisje!


kijkdag200609090034
Originally uploaded by Sacha071.

Voorlopig heb ik dit uitzicht nog niet. Pas volgend jaar net voor of net na de bouwvak verwacht ik dat mijn appartement op de zesde etage van De Hofdame bewoonbaar wordt verklaard. En dan moet ik nog mijn grote vloerwensen gaan realiseren en bedenken hoe dat werkt met behangklare muren. Voordat ik definitief kan gaan genieten van het carrilion van de Laurenskerk.

Tot die tijd zal ik toch ergens anders moeten wonen. Mijn huidige plek is duur en de woonambtenaren doen heel ambtenaarderig. Bovendien is deze plek wel makkelijk voor mijn werk, maar het is toch een godvergeten uithoek voor wat betreft de rest van het leven!

... Nu ben ik toevallig vandaag ergens wezen kijken! Het is een heel goed onderhouden tweekamerwoning die per 1 oktober vrij komt. In het centrum van Rotterdam. En ook nog eens goed betaalbaar. Nadelen zijn er natuurlijk ook. Het is op de begane grond, dus om net als nu de hele dag mijn balkondeur open te laten zal ik af moeten leren. En op deze korte termijn zal ik toch overlap in huur gaan krijgen. Maar ja... Morgen bel ik de verhuurder. Hopelijk weet ik daarna snel meer te vertellen. Misschien heel snel al een Housewarming! Met veel eten en veel dansen.

Geen opmerkingen: