zaterdag 16 september 2006

Verhuizen!

Vandaag is officieel de pechweek (die twee weken heeft geduurd) afgelopen, lijkt wel. Niet eens omdat Dordt zojuist een 2-1 overwinning in blessuretijd heeft behaald of omdat ik vanmorgen eindelijk Microsoft heb verslagen met enkele geniale invallen.

Nee, ik heb te horen gekregen dat ik waarschijnlijk al op de 30ste mijn nieuwe huis in kan. En dat is mooi, want dan kan ik mijn vorige week gekochte wasmachine gewoon daar laten bezorgen. Heb uit puur enthousiasme de verhuiskaarten al besteld.

Ben gelijk de verhuizing van Planet gaan regelen. Want zonder internet kan de moderne Sacha niet leven. En de kans is aanwezig dat de verbinding die maandag al over is!!!

Enige puntje is dat ik mogelijk twee weken zonder keuken ga zitten. Het heeft de verhuurder namelijk betaamd om er een nieuwe keuken in te laten zetten. (och arme ik...)

Verdere info. Het betreft een éénslaapkamerappartement in het centrum van Rotterdam, aan de Rotte. Het appartement is op de begande grond. Ik heb een omheinde buitenruimte, maar daar kan ik niets op laten staan. Afijn. Kijk maar naar het plaatje... Het appartement is perfect onderhouden. Er is nul schilderwerk, nul vloerwerk en nul timmerwerk nodig. Er is nog een berghok en voor de auto moet ik nog zien wat ermee moet gebeuren.

De komende dagen ben ik dus bananendozen aan het sparen en aan het inpakken. 6, 7 en 8 oktober zit ik op een salsacongres in Amsterdam. Maar heel snel daarna zal ik de housewarming gaan geven!
Dus hou deze pagina in de gaten!

Geen opmerkingen: